top of page
103961412_4094804790561597_9032463730686750253_n.jpg

TOREON

Achter elke succesvolle Marketing Manager staat Dinoo.

Toreon heeft één doel voor ogen: het samenwerken in een digitale wereld een stuk veiliger maken. Daarom fungeert ze als coach in digitale beveiliging. Bedrijven ondersteunen in het identificeren én elimineren van cyberrisico’s is hun dada. Om hun marketing te kunnen bolwerken, was Kim Verbruggen, Marketing Manager bij Toreon, dringend op zoek naar een rechterhand: “Toen Kristof reageerde op onze vacature, kwam hij als geroepen. Hij beantwoordde aan het profiel waarnaar we op zoek waren: een ervaren online marketeer die snel inzetbaar was.”


Dinoo schoot te hulp waar mogelijk. Kristof hielp vooral bij het uitbouwen van hun content marketing. Hij bood de nodige ondersteuning op vlak van blogposts, nieuwsbrieven en direct mailing. Daarnaast was hij ook zeer sterk in social advertising: “Als ik hem vroeg om een LinkedIncampagne op te zetten, dan hoefde hij verder geen uitleg. Handig!” Als kers op de taart hielp hij ook mee aan het organiseren van een debat over cybersecurity op Kanaal Z. Met andere woorden, hij had zijn handen vol.

“Kristof is werkelijk van álle markten thuis. Door zijn ervaring kon hij steeds meedenken en zaten we vaak op dezelfde golflengte. Hierdoor konden we snel schakelen en wonnen we aan tijd.”

Kim Verbruggen - Marketing Manager Toreon

127767170_4857891457586256_3283619896405081343_n.jpg

Ook al werkte Kristof bijna uitsluitend operationeel, hij fungeerde ook als een ideale sparringpartner. Kim licht toe: “Hij is werkelijk van álle markten thuis. Door zijn ervaring kon hij steeds meedenken en zaten we vaak op dezelfde golflengte. Hierdoor konden we snel schakelen en wonnen we aan tijd.” 

Ondertussen heeft Toreon een vaste marketingmedewerker aangenomen. Toch zal Kristof gemist worden: “Los van het feit dat hij goed werk leverde, ging het ook om een zeer aangename samenwerking! Ik heb hem jammer genoeg maar één keer fysiek mogen ontmoeten door de coronamaatregelen, maar we hadden echt een klik.” En dan hebben we niet over een muisklik ... 

DINOO WAS VERANTWOORDELIJKE VOOR:

STRATEGIE


DIGITALE MARKETING

Content marketing 
Blogs
E-mail marketing
Social advertising
Events

LEAD GENERATION


LATEN WE SAMENWERKEN

Ik nodig je graag uit voor een babbel om alle mogelijkheden en oplossingen te bespreken bij een kop koffie.

Bedankt voor de inzending!

bottom of page