top of page
51547967_1090391011138843_1394862424049319936_n.jpg

ECOTRUST

Dinoo lanceert (digitale) marketing bij Ecotrust

Ecotrust is gespecialiseerd in droogijsstralen, een industriele reinigingstechniek waarbij droogijskorrels met hoge snelheid tegen het te reinigen oppervlak worden gestraald en vervolgens sublimeren. Droogijsstralen biedt heel wat voordelen, maar was helaas nog onvoldoende bekend bij het doelpubliek. “Vroeger werd er eigenlijk niet aan marketing gedaan. Als klein bedrijf hadden we hier weinig tot geen tijd voor en niemand had er ook echt voeling mee”, getuigt Els Coppens, Commercieel Technisch Afgevaardigde bij Ecotrust. “Via onze webdeveloper zijn we dan bij Dinoo terechtgekomen.”


Dinoo schoot meteen in actie – rawr! Het was belangrijk om eerst de fundamenten te leggen voor digitale marketing: het opzetten van e-mailmarketing, SEA, social media … Eenmaal dat goed zat, zette Kristof alles in op lead generation en bedacht hij campagnes voor elke doelgroep. “Wij stellen zijn strategisch advies op prijs. We hebben bijvoorbeeld geleerd dat sales en marketing hand in hand gaan. Zo werd een outbound campagne afgestemd op een specifiek contentplan met enkele nieuwe projecten als gevolg, aldus Els. 

“Door in te zetten op digitale marketing kunnen we potentiële klanten op ideeën brengen.”

Els Coppens - Ecotrust

167829909_1724770097700928_6552059002964571495_n.jpg

“Door in te zetten op digitale marketing kunnen we potentiële klanten op ideeën brengen.” Ecotrust merkte algauw dat potentiële klanten bepaalde problematieken herkenden en spontaan naar offertes begonnen te vragen. Els heeft alvast de smaak te pakken: “We willen graag nóg meer inzetten op gerichte mailings!”


Watch out world, here they come!

Tot slot blikt Els ook terug op een fijne samenwerking: “Ik hoop dat we kunnen voortdoen zoals we bezig zijn! Kristof is een volwaardige en attente collega, alleen niet ter plekke.” Het lekkere bedrijfsgeschenk dat ze in haar brievenbus gekregen heeft, zal daar ongetwijfeld voor iets tussen zitten … ;-)

DINOO WAS VERANTWOORDELIJKE VOOR:

STRATEGIE


DIGITALE MARKETING

Content marketing 
SEA
E-mail marketing
Social media

LEAD GENERATION


LATEN WE SAMENWERKEN

Ik nodig je graag uit voor een babbel om alle mogelijkheden en oplossingen te bespreken bij een kop koffie.

Bedankt voor de inzending!

bottom of page