top of page
23949233_1989037894444973_627985944_o -

DEWA-RENT

Dankzij Dinoo hoefde DEWA-rent niet op de rem te gaan staan tijdens de lockdown

DEWA-rent is gespecialiseerd in het verhuren van wagens. Het verhuurbedrijf beschikt over een wagenpark met meer dan 88 voertuigen, waaronder diverse types personenwagens, bestelwagens, koelwagens en verhuiswagens, met verhuurlocaties in zowel Oost- als West-Vlaanderen. Een mooi en divers aanbod dat helaas een lage bezettingsgraad kende. Zonde! DEWA-rent kwam aankloppen bij Dinoo om hun aanbod meer in de kijker te zetten. Zo gezegd, zo gedaan!

Kristof ging meteen aan de slag met de communicatiestrategie. Door de duidelijke langetermijnvisie zat iedereen meteen op dezelfde golflengte. De volgende stap was om de strategie te vertalen naar een concreet stappenplan waar lead generation centraal stond. Hierbij waren ‘focus’ en ‘consistentie’ twee sleutelbegrippen. Die hingen bij wijze van spreken als reminder op de koelkast!


In een eerste fase lag de focus op conversie via Google Adwords; in een tweede fase lag de focus op naamsbekendheid via content marketing. Er werden telkens specifieke campagnes opgezet voor de verschillende doelgroepen. En dat leidde tot positieve resultaten: “Wij werken nu al een aantal jaar samen met Kristof, en we merken dat we steeds meer klanten binnenhalen. We zijn ervan overtuigd dat dat te wijten is aan de verworven naamsbekendheid”, aldus Elien Geirnaert, CEO van DEWA-rent.

“We hebben de coronacrisis voorlopig goed doorstaan, en dat is mede dankzij Dinoo.”

Elien Geirnaert - Zaakvoerder DEWA-rent

Elien blikt terug op een geslaagd jaar, en dat in volle coronacrisis: “We hebben de coronacrisis voorlopig goed doorstaan, en dat is mede dankzij Dinoo.” Stilliggen was duidelijk niet aan de orde, en daar zijn ze blij om! “We zijn zeer tevreden en hopen nog lang te mogen samenwerken. Thumbs up!”

DINOO WAS VERANTWOORDELIJKE VOOR:

STRATEGIE


DIGITALE MARKETING

Content marketing 
SEA
E-mail marketing
Social media
Advertisement

LEAD GENERATION


LATEN WE SAMENWERKEN

Ik nodig je graag uit voor een babbel om alle mogelijkheden en oplossingen te bespreken bij een kop koffie.

Bedankt voor de inzending!

bottom of page