top of page
90240446_2892073857523866_2985364937758474240_n.jpg

3SIGN

3sign kon terugvallen op Dinoo tijdens hun zoektocht naar een marketeer

3sign is een Drupal agency. Aangezien ze al meer dan tien jaar de kaart van Drupal trekken, zijn ze expert in het bouwen van websites en webshops in het open source contentmanagementsysteem. Om het digitale verhaal te vervolledigen, bieden ze ook marketing aan als extra dienst. Helaas vielen ze plots zonder marketeer, waardoor ze noodgedwongen een oplossing zochten … én vonden bij Dinoo. Dries Van Giel, CEO van 3sign, heeft nog samengewerkt met Kristof. Over de jaren heen zijn de twee contact blijven houden, waardoor een telefoontje al snel gepleegd werd.


Het was dus de bedoeling om de periode tussen het wegvallen van hun oude marketeer en het vinden van hun nieuwe marketeer te overbruggen. Het was vooral belangrijk dat de lopende marketingprojecten opgevolgd werden en klanten nog steeds bij 3sign terechtkonden voor al hun vraagstukken op vlak van online marketing en lead generation. Dinoo bood strategisch een meerwaarde en kon zelfs een mooie upsell realiseren bij twee bestaande klanten. Daarnaast heeft Dinoo ook tijd gemaakt om de marketing van 3sign zelf aan te pakken: hij maakte een concreet marketingplan dat entte op hun visie en strategie, friste hun Tone of Voice op en bracht structuur binnen het marketingteam. 

“Kristof slaat een brug tussen marketing en sales – en dat sprak ons wel aan. Hij was zeer gemotiveerd om voor ons te werken, had een doel voor ogen en was bijgevolg zeer hands-on.”

Dries Van Giel - Zaakvoerder 3sign

467526_525170077547601_483316438_o.jpg

Wie zoekt, die vindt: intussen mag Anouk Merx zich de nieuwe Digital Marketeer bij 3sign laten noemen. Na een flinke overdracht kon Dinoo de fakkel met een gerust hart overdragen aan hun nieuwe marketeer. “Kristof heeft ervoor gezorgd dat de onboarding van Anouk bijzonder vlot verliep: er werden opleidingen voorzien, concrete doelen gesteld ... Daardoor kon zij heel snel meedraaien als volwaardige (marketing)medewerker.” De overgang verliep zelfs zodanig vlot dat klanten niet eens doorhadden dat ze geen marketeer meer in dienst hadden. Da’s kunnen!


Als je dus ooit zonder marketeer valt, dan heb je vanaf nu ‘een plan D’: Dinoo!

DINOO WAS VERANTWOORDELIJKE VOOR:

STRATEGIE


DIGITALE MARKETING

Content marketing 
SEA
E-mail marketing
Social media
Social advertising
Opleiding & workshops

LEAD GENERATION


LATEN WE SAMENWERKEN

Ik nodig je graag uit voor een babbel om alle mogelijkheden en oplossingen te bespreken bij een kop koffie.

Bedankt voor de inzending!

bottom of page